TERRINY – PAŠTIKY 

  95 g RILLETTES DE CONNERRÉ – rijet d koneré, bageta   A: 1,3,7,12
Je masová pomazánka, která patří ke specialitám francouzské gastronomie. Přopravuje se obvykle z vepřového bůčku, ale dá se použít i jiné tučné maso, dále pak sůl, pepř, rozmarýn a bílé víno. Recept pochází z oblasti Touraine ve střední Francii.
95,- Kč
125 g Bageta  A: 1,3,7,12 22,- Kč

SÝRY 

190 g NAKLÁDANÉ SÝRY, bageta  A:1,3,7,12
Pět až sedm kravských sýrů naložených v olivovém oleji s rozmarýnem, olivami a sušenými rajčaty.
95,- Kč
125 g Bageta  A: 1,3,7,12 22,- Kč

SPECIALITA

  ASSIETTE CORSE – KORSICKÝ TALÍŘ, bageta  A: 1,3,6,7,8,10,12
Lonzo (sušená vepřová pečeně), Coppa (sušená krkovička), Jambon Cru (sušená šunka), Saucisson (sušená vepřová klobása), Rillettes du porc (dušené vepřové maso se sádlem), Tome de Brebis (ovčí sýr), sušená rajčata ve slunečnicovém oleji, fíkový džem s vlašskými ořechy, kyselé okurky, máslo.
259,- Kč