PAŠTIKY – POMAZÁNKY 

95 g RILLETTES DE CONNERRÉ – rijet d koneré, bageta   A: 1,3,7,12
Je masová pomazánka, která patří ke specialitám francouzské gastronomie. Připravuje se obvykle z vepřového bůčku, ale dá se použít i jiné tučné maso, dále pak sůl, pepř, rozmarýn a bílé víno. Recept pochází z oblasti Touraine ve střední Francii.
99,- Kč
95 g ŠKVARKOVÁ POMAZÁNKA, bageta   A: 1,3,7,10,12
Pečený vepřový bok, vejce, hořčice, koření a škvařené sádlo.
99,- Kč
95 g TRHANÉ MASO, bageta   A: 1,3,7,10,12
Pomalu pečená vepřová krkovice na pivu s kořením, pikantní zeleninové pyré, nakládané okurky.
119,- Kč

SÝRY 

170 g NAKLÁDANÉ SÝRY, bageta  A:1,3,7,12
Sedm druhů kravských sýrů naložených ve slunečnicovém oleji s rozmarýnem, olivami, kapari a sušenými rajčaty.
125,- Kč
100 g TVARŮŽKOVÁ POMAZÁNKA, bageta  A:1,3,7,12
Olomoucké tvarůžky s rajčaty, kápií, kořením a zakysanou smetanou.
95,- Kč
120 g

NAKLÁDANÝ HERMELÍN, bageta  A:1,3,7,12
Hermelín, chilli omáčka, cibule, olej, česnek, zelený pepř.

"Hermelín je typ plísňového sýra Camemmembert. Vyniká speciální lahodnou příchutí po žampionech, kterou mu dodává penicilinová plíseň cammembert. Správně zralý je vláčný, stejnorodý, smetanově zbarvený, lasturového lomu"

(Oldřich Vízner alias Jiří Kučera - vedoucí potravin - Dynastie Nováků 1982).

95,- Kč

SPECIALITY A SALÁTY

125 g OLIVOVÉ CROSTINI, bageta  A: 1,12
Bageta, olivová tapenáda, sušená rajčata, pažitka.
99,- Kč
125 g RAJČATOVÉ CROSTINI, bageta  A: 1,6,7,12
Bageta, sekaná rajčata s mozzarellou, dochucená petrželovým pestem.
99,- Kč
125 g LILKOVÉ CROSTINI, bageta  A: 1,10,12
Bageta, pečený lilek, rajčata, dochucená česnekem a petrželí.
99,- Kč
150 g FILÍROVANÉ KUŘECÍ PRSO, petrželové brambory  A: 1,7,12
Přírodní kuřecí prso podávané s olivovou tapenádou.
149,- Kč
150 g PLNĚNÉ KUŘECÍ PRSO, šťouchané brambory  A: 3,7,12
Přírodní kuřecí prso podávané s olivovou tapenádou.
159,- Kč
500 g GRILOVANÁ KUŘECÍ KŘÍDLA, chléb  A: 1,6,10,11,12
Marinovaná kuřecí křídla upravená na grilu, podávaná se sladkou chilli omáčkou.
129,- Kč
500 g MARINOVANÁ UZENÁ ŽEBRA, chléb  A: 1,6,10,11,12
Pečená masitá uzená žebra, křen, hořčice, nakládané okurky.
159,- Kč
130 g TATARSKÝ BIFTEK  A: 1,10,12
Syrové hovězí maso, cibule, kapary, hořčice, kečup, sůl, pepř a worcestrová omáčka, podaváný s topinkami bez oleje..
149,- Kč
130 g PEČENÝ ROASTBEEF NA BAREVNÉM PEPŘI, bageta  A: 3,7,12
Pomalu pečený vysoký roštěnec podávaný za studena s okurkovou omáčkou a křenem..
149,- Kč
300 g PENNE ALL´AMATRICIANA  A: 1,3,7,9,12
Těstoviny, slanina, olivový olej, bílé víno, drcená rajčata a parmezán..
149,- Kč
300 g RISOTTO PARMIGIANO  A: 1,7,12
Rýže, máslo, cibule, bílé víno, smetana, parmezán a slanina..
159,- Kč
100/200 g CAESAR SALÁT  A: 1,3,7,10,12
Římský salát, kuřecí maso, parmezán, dressing, krutony.
139,- Kč
 400 g TAPAS MIX, bageta  A: 1,3,7,9,10,12
Bageta, roastbeef, sýr, papriková omáčka, Kalabrijské olivy, cibulové chutney, olivová tapenáda, pečený lilek s rajčaty, koktejlové okurky, kuřecí roládka se sušenými rajčaty, rajčata s mozzarellou, kuřecí roláta s medvědím česnekem..
234,- Kč