TERRINY – PAŠTIKY 

  95 g RILLETTES DE CONNERRÉ – rijet d koneré, bageta   A: 1,3,7,12
Je masová pomazánka, která patří ke specialitám francouzské gastronomie. Přopravuje se obvykle z vepřového bůčku, ale dá se použít i jiné tučné maso, dále pak sůl, pepř, rozmarýn a bílé víno. Recept pochází z oblasti Touraine ve střední Francii.
97,- Kč
95 g ŠKVARKOVÁ POMAZÁNKA, bageta   A: 1,3,7,12
Pečený vepřový bok, vejce, hořčice, kořění a škvařené sádlo.
97,- Kč
125 g Bageta   A: 1,3,7,12 23,- Kč

SÝRY 

170 g NAKLÁDANÉ SÝRY, bageta  A:1,3,7,12
Sedm druhů kravských sýrů naložených v olivovém oleji s rozmarýnem, olivami, kapari a sušenými rajčaty.
109,- Kč
125 g Bageta  A: 1,3,7,12 23,- Kč

SPECIALITA

  UTOPENEC, bageta  A: 1,3,7,12
Naložený špekáček v kyselém nálevu s feferonkou a cibulí.
55,- Kč
125 g Bageta A: 1,3,7,12 23,- Kč