TERRINY – PAŠTIKY 

  95 g RILLETTES DE CONNERRÉ – rijet d koneré, bageta   A: 1,3,7,12
Je masová pomazánka, která patří ke specialitám francouzské gastronomie. Přopravuje se obvykle z vepřového bůčku, ale dá se použít i jiné tučné maso, dále pak sůl, pepř, rozmarýn a bílé víno. Recept pochází z oblasti Touraine ve střední Francii.
95,- Kč
125 g Bageta  A: 1,3,7,12 22,- Kč

SÝRY 

190 g NAKLÁDANÉ SÝRY, bageta  A:1,3,7,12
Pět až sedm kravských sýrů naložených v olivovém oleji s rozmarýnem, olivami a sušenými rajčaty.
95,- Kč
125 g Bageta  A: 1,3,7,12 22,- Kč

PIZZA 

 430 g lNFERNO
rajčata, sýr, šunka, anglická slanina, klobása, cibule, paprika, feferonky    A: 1,7,12
119,- Kč
 430 g CARDINALE
rajčata, sýr, šunka, žampiony A: 1,7,12
119,- Kč
 430 g SÝROVÁ
niva, tvarůžky, eidam, smetanový sýr A: 1,7,12
119,- Kč
 430 g SANTA LUCIA
rajčata, sýr, anglická slanina, zelené olivy, česnek, beraní rohy A: 1,7,12
119,- Kč
 430 g TOSCANA TUTTI
rajčata, sýr, šunka, anglická slanina, poličan, klobása, zelené olivy, beraní rohy A: 1,7,12
119,- Kč

KUŘECÍ KŘÍDLA - VEPŘOVÉ ŽEBRA

 450 - 500 g Marinovaná kuřecí křídla, bageta A: 1,3,6,7,10,12 135,- Kč
 450 - 500 g Marinovaná kuřecí křídla pikantní, bageta A: 1,3,6,7,10,12 135,- Kč
 300 - 350 g Uzená žebírka barbecue, bageta  A: 1,3,6,7,10,12 149,- Kč

SPECIALITA

  ASSIETTE CORSE – KORSICKÝ TALÍŘ, bageta  A: 1,3,6,7,8,10,12
Lonzo (sušená vepřová pečeně), Coppa (sušená krkovička), Jambon Cru (sušená šunka), Saucisson (sušená vepřová klobása), Rillettes du porc (dušené vepřové maso se sádlem), Tome de Brebis (ovčí sýr), sušená rajčata ve slunečnicovém oleji, fíkový džem s vlašskými ořechy, kyselé okurky, máslo.
259,- Kč