TERRINY – PAŠTIKY 

95 g RILLETTES DE CONNERRÉ – rijet d koneré, bageta   A: 1,3,7,12
Je masová pomazánka, která patří ke specialitám francouzské gastronomie. Přopravuje se obvykle z vepřového bůčku, ale dá se použít i jiné tučné maso, dále pak sůl, pepř, rozmarýn a bílé víno. Recept pochází z oblasti Touraine ve střední Francii.
97,- Kč
95 g ŠKVARKOVÁ POMAZÁNKA, bageta   A: 1,3,7,10,12
Pečený vepřový bok, vejce, hořčice, koření a škvařené sádlo.
97,- Kč

SÝRY 

170 g NAKLÁDANÉ SÝRY, bageta  A:1,3,7,12
Sedm druhů kravských sýrů naložených ve slunečnicovém oleji s rozmarýnem, olivami, kapari a sušenými rajčaty.
109,- Kč
  TVARŮŽKOVÁ POMAZÁNKA, bageta  A:1,3,7,12
Olomoucké tvarůžky s rajčaty, kápií, kořením a zakysanou smetanou.
70,- Kč

SPECIALITA

  UTOPENEC, bageta  A: 1,3,7,12
Naložený špekáček v kyselém nálevu s feferonkou a cibulí.
55,- Kč
  TAPAS MIX, bageta  A: 1,3,7,12
Pikantní klobása, tvrdý sýr, Katalánské olivy, houby ve sladkokyselém nálevu, sušená rajčata ve slunečnicovém oleji, pikantní zeleninové pyré, lilkový kaviár a nakládané okurky.
201,- Kč